Home > Off topic // Plepalai ir mintys > “Klientas visada teisus!” sako Days of Wonder…

“Klientas visada teisus!” sako Days of Wonder…

Apie vieną iš rimčiausių stalo žaidimų pasaulio kompanijų Days of Wonder rašau dažnai. Taip yra todėl, kad visi žaidimai su Days of Wonder logotipu yra verti dėmesio, ir jųjų tarpe yra tie patys traukinukai (t.y. Ticket to Ride), legendinis Small World ir t.t.

Apie jųjų dovanas iOS vartotojams rašiau vos prieš kelias dienas, o apie naują žaidimą Cargo Noir plepu jau nuo to momento, kai tik pasirodė gandai apie jo atsiradimą. Bet visa tai buvo labai senai…

Laikas bėga, ir Cargo Noir jau kuris laikas guli mano namų lentynoje šalia kitų stalo žaidimų. Recenziją irgi turbūt jau skaitėte, jeigu ne – prašome pažiūrėti, ką aš manau apie šį žaidimą ČIA.

PRIMINSIU vieną didelį minusą, kurį pažymėjau recenzijoje: “Viską sudedi į dėžutę, o tas krepšelis lieka be vietos – tą patį šneka visi, kas tapo pirmaisiais Cargo Noir savininkais ar bandytojais. O ir plyšti jis mėgėjas! Kaip tokį “paslydimą” praleidote, mielieji Days of Wonder?!

Tai nebūtų Days of Wonder tokie šaunuoliai, jeigu nebūtų jie šaunuoliai. T.y. negalima neįvertinti tokių mažmožių, kokius iškrečia jų “žaidėjų aptarnavimo centrai”. Days of Wonder praneša, kad “daugumai žaidėjų suplyšo ar susidėvėjo tie maišeliai. Ir nors senais Cargo Noir kontrabandos laikais daugumai blogiečių ir mafijozų tekdavo išties taikstytis su plyštančiais tinklais, Days of Wonder klientams to tikrai nederėtų kentėti savo kailiu!”

Visi Cargo Noir savininkai, kurie susidūrė su “SUPLYŠUSIO MAIŠELIO” problema, gali užpildyti internete esančią “contact us” formą, įvedant savo adresą ir laukti siuntinuko. Žemiau esantys kadrai parodys, kad sistema veikia ir su Lietuva, ir priminsiu, jog visa tai nekainuoja nieko TAU, nes tu esi Days of Wonder šeimos narys.

Proof or it did not happen? Prašau!

Ne tik kad netelpa į dėžutę, bet dar ir praplyšo?

Tuoj galėsiu vaidinti lėlyčių teatre Zuikį... 🙂

Viskas - pildau oficialų skundą Days of Wonder svetainėje!

”]

Atrodo toks pats - net ir medžiaga iš pirmo žvilgsnio ne kitokia... Na bent jau be skylės, o patvarumą tik laikas parodys!

Ir svarbiausia, kad man tai NIEKO NEKAINAVO - siuntos išlaidas irgi padengė Days of Wonder.

Taigi, turi suplyšusį Cargo Noir maišelį? Pildyk formą ČIA ir lauk siuntos – Days of Wonder myli savo vaikus… 🙂