Home > Off topic // Plepalai ir mintys > Blogų reklamos savaitė [reklama]

Blogų reklamos savaitė [reklama]

Lietuvos tinklaraščių (t.y. blogų) autorių valios ir ryžto dėka kadaise sužydėjusi mintis šiemet tapo belekiek daug blogerių apimančia akcija, prie kurios labai norėtų prisidėti ir patys traukinukai! Mintis, keliais pasiskolintais žodžiais yra tokia:paskelbti bent jau po šiokį tokį tinklaraščių sąrašą, kur verta nueiti ir paskaityti kitiems. Kriterijai – kas tik kokius susigalvos. Ir pageidautina – pareklamuoti daug. Juk pas mus skaitytojų nuo to nesumažės, o pas kažką – padaugės. Ir skaitytojams bus gerai. Ir, žinoma, kiekvienas dalyvis sukaups teigiamos karmos.

Taip, puikiai žinau, kad esu labai jaunas garvežys ir dar su pieno lašeliais ant lūpų (t.y. anglies trupinėliais prie lokomotyvo krosnies) stalo žaidimų “blogelis”, todėl jausmas toks, tarsi būčiau pasiskolinęs iš tėčio jo vestuvinį kostiumą ir patekęs į VIPų vakarėlį, kur teks trinti kampus ir su pavydu stebėti, kaip draugiškai šnekučiuojasi, glėbesčiuojasi, bendrauja ir kitaip kaip komunikuoja per ilgus metus susibičiuliavę Lietuvos blogai. O “traukinukai” kaip koks nerd‘as apgaudinėja save ir galvoja, kad vieną dieną jis Facebook’e turės krūvą draugų, kai tuo tarpu giliai širdyje trokšta visai ko kito…

Iš tikro tokiam siauros tematikos (stalo žaidimai) blogui kaip traukinukai tesinori, kad jo garvežiais važiuotų vis daugiau naujų stalo žaidimus mėgstančių keleivių ir kad visi tokie keleiviai bent jau žinotų apie tokio traukinuko kaip traukinukai (kalambūrinis kalambūras) egzistavimą. Štai ratas ir apsisuko: atvykome ten, kur viskas ir prasidėjo – blogų reklamos savaitė ir “sukurta” tam, kad į dienos šviesą patektų kuo daugiau mažai kam žinomų blogelių. Tokių kaip patys traukinukai

Taigi, traukinukai (tiksliau už lokomotyvo vairo tupintis Laborantas) skaito, žiūri, klauso ir kitaip kaip lankosi tokiuose “ne-tik-stalo-žaidimų-tematikos” blogeliuose:

Kalbant grynai apie stalo žaidimus, tai lietuviškai traukinukai skaito šiuos bendraminčių ir bendrahobių blogelius:

Tai tiek tos reklamos – kaip matai traukinukai irgi ne tik žaidžia, bet dar ir skaito…

tū-tū…

  1. 2011/01/06 at 05:50

    o tai kaip exonn blogas?
    neskaitai ar pamiršai?;)

    http://www.exonngames.com/

    • 2011/01/06 at 11:28

      jo, tikrai taip – pamiršau įrašyt (prašoko pro bėgius) 🙂 bet tu įrašei, tai irgi užskaitom ir pasitaisom!

  2. 2011/02/13 at 23:28

    Nuostabi idėja, kurios dėka pavuksta atrasti naujų perliukų. Ir šiame saraše keli nematyti blogai – reiks būtinai aplankyti.

  3. 2012/01/09 at 16:00

    Miela 🙂
    p.s. persikrausčiau į wordpress.

    • 2012/01/09 at 16:19

      oi, bet čia gi prieš metus tai buvo :)) o ką, jau prasidėjo ir šiųmetinė blogų savireklamos savaitė? 🙂

  1. 2012/01/10 at 17:36

Leave a comment