Home > Naujienos // News > Nauja įdomi vieta internete – Boardgaming.com!

Nauja įdomi vieta internete – Boardgaming.com!

Kadangi BoardGameGeek patapo tokiu masiniu reikalu kaip koks IMDB, akis užkliuvo už naujos, tačiau išties įdomios besikuriančios “bordgeimingo” bendruomenės BOARDGAMING.COM (už nuorodą dėkoju Dark Side Gamingui).

Kas dar nežinot, siūlau užmesti akį į vieną tokią naują bendruomenę, kuri buriasi labai gražiame, moderniame ir patogiame naudotis bei pildyti dizaine.

Kadangi čia dar vis beta versija,tai reikės prisiregistruoti su kodu, norint sėkmingai viską ten pačiupinėti.

Spausk šitą nuorodą BOARDGAMING ir registruodamasis gale įvesk kodą 849356.

Ką ten rasi įdomaus? Ogi galimybę sekti ir būti sekamas traukinukų, rodyti vieni kitiems kokius stalo žaidimus turime, ir kokių trokštame, ir ką mes manome apie vieną ar kitą žaidimą, ir kokiai kategorijai mes juos priskirtume, taip pat žaidimų mini apžvalgas, patarimus, triukus ir netgi žaidimų filtrą pagal žaidėjų tipažą… ir dar daugiau.

Atrodo įdomu, todėl galbūt apsimoka ten užsirezervuoti vietelę iš anksčiau…Nors nežinau, ar traukinukai daug laiko ten leis (ir taip visko nespėjo parašyt, kas ant liežuvio galo jau kurį laiką sukasi), bet gero dizaino šių laikų internete nėra tiek daug. Ypač kalbant apie stalo žaidimų portalus…

Einu ir pats toliau kapstytis, gal dar kažką įdomaus ten viduje atrasiu…

Beje, traukinukai naujame portale yra štai čia.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment